EET Europarts & Epson

Pressmeddelande från EET Europarts:
EET Europarts tecknar nordiskt distributionsavtal med Epson. Avtalet är en del av EET Europarts ambitiösa tillväxtplan tänkt att kraftigt utöka POS & Auto ID-affärsområdet.

Produkter för Point-of-Sale (POS) applikationer används vanligtvis vid kassan i en butik och hjälper både butiksbiträdet och kunden till en effektiv och snabb shoppingupplevelse. Produktportföljen innehåller mjukvara och hårdvara som används av detaljhandeln såsom kortterminaler, kvittoskrivare, streckkodsläsare samt tillbehör såsom pekskärmar, digital signage-skärmar, kundskärmar, kassalådor, magnetiska kortläsare och förbrukningsdelar som kvittopapper.

– Vi har under några år framgångsrikt distribuerat POS och Auto-ID-lösningar för den professionella marknaden och affärsområdet har visat stor utveckling. Epson är ett mycket välrenommerat varumärke och bland de mest framgångsrika tillverkarna av termiska POS-skrivare genom tiderna i världen. Speciellt är de kända för sin TM-T88-serie. Vi är därför mycket glada att tillkännage detta nordiska distributionsavtal, vilket gör att vi kan erbjuda ännu fler högkvalitativa produkter till våra POS-kunder, säger Stefan Nilsson, VD för EET Europarts i Sverige.

EET Europarts har under många år distribuerat reservdelar till Epson-skrivare. Nya potentiella Epson POS-kunder har därför sannolikt redan tidigare handlat av EET Europarts.

– Med detta nordiska avtal kommer Epson att få en mycket professionell flerkanalsdistributions-partner. EET Europarts har visat sig vara en pålitlig och seriös distributör inom POS-området och vi ser mycket fram emot samarbetet, säger Peter Ravnhøj, Country Manager på Epson Danmark.
Etiketter: eet europarts epson

Nyhetsarkiv