LG lanserar 1Xtra

Pressmeddelande från LG:
LG Electronics har lanserat servicekonceptet 1Xtra, som innebär att ett extra skärmbyte inkluderas i priset då du bokar en reparation av din mobilskärm via LG:s kundtjänst. Utöver det extra bytet så erbjuder 1Xtra ett konkurrenskraftigt fast pris på reparationen, naturligtvis genomförd med LG originaldelar av en certifierad verkstad, samt en snabb och smidig reparation med retur inom max fem arbetsdagar. 1Xtra-garantin gäller under produktens normala garantiperiod, vilket är två år efter inköpsdatum.

– Vi på LG har som mål att erbjuda marknadens bästa service inom hemelektronikprodukter och göra kontakten med vår kundtjänst till en så positiv upplevelse som möjligt, säger Isa Tirpan, nordisk servicedirektör på LG Electronics. 1Xtra är ett mycket fördelaktigt koncept för de konsumenter som inte har tecknat någon extra försäkring till sin smartphone.

– De som hittills erbjudits 1Xtra har blivit glatt överraskade, både över priset för reparationen, vår snabba och smidiga hantering och att de får ett extra skärmbyte på köpet. Det är kundtjänst med riktig Life’s Good-känsla, avslutar Isa Tirpan.

Så här går det till:
* Kunden kontaktar LG:s kundtjänst via telefon på 0770-54 54 54, eller via e-post/chat på www.lg.com/se/service. Kundtjänst informerar kunden om 1Xtra-garantin och kostnaden för reparation.
* LG skickar en förbetald fraktsedel till kunden via e-post. Kunden skriver ut fraktsedeln och lämnar in mobilen via närmaste DHL-inlämningsställe.
* Det första bytet betalar kunden för själv. Det fasta priset på 2 000 kronor gäller oavsett modell, och inkluderar frakt, reparation och LG originaldelar.
* Inom max fem arbetsdagar kommer LG:s certifierade verkstad att reparera och skicka tillbaka mobilen till kunden, inklusive ett garantibevis för ett extra skärmbyte.
* Om skärmen går sönder igen inom mobilens garantitid på två år så kontaktar kunden återigen LG:s kundtjänst för att ta del av det kostnadsfria bytet via 1Xtra-garantin.
* Erbjudandet 1Xtra kan endast utnyttjas en gång per smartphone.
LG:s 1Xtra-garanti är tillgänglig för alla svenska konsumenter som reparerar sin LG mobilskärm via LG:s kundtjänst. Endast LG originaldelar används vid reparation. Kostnaden för ett skärmbyte är 2000 kronor oavsett modell.
Etiketter: lg

Nyhetsarkiv